Bruiloft Roy & Nadja | Party centrum Plok

Als bruidsfotograaf in de regio Doetinchem mocht ik een hele mooie bruiloft vastleggen. Het liefdesverhaal van Roy en Nadja. Dit bruidspaar trouwde samen met hun twee kinderen op de prachtige feestlocatie Plok in Didam. Wat een droomlocatie om hier te gaan trouwen! Zelf heb ik enorm genoten van het vastleggen van deze trouwfoto's.

Het was een enorm warme dag in augustus toen ik ‘s morgens al heel vroeg naar het huis van de bruid reed. De bruid maakte zich samen met haar twee prachtige dochters klaar, werd in de watten gelegd door familie, vrienden en de kapster en visagist deden er alles aan om ze tot in de puntjes voor te bereiden op de first look met de bruidegom. Een bruidsfotograaf heeft het mooi makkelijk met zulke fijne mensen. Na ook de voorbereidingen van Roy in zijn ouderlijk huis te hebben vast gelegd was het dan eindelijk zover en gingen ze na maanden voorbereiding elkaar op hun allermooist zien! Man, wat was het een plaatje toen de bruid de trap op kwam lopen en ze elkaar voor het eerst zagen! Als bruidsfotograaf zie ik heel veel koppeltjes die in het huwelijksbootje stappen, maar elke keer weer sta ik op dit moment bijna weer met tranen in mijn ogen...

Na de first look konden we buiten wat foto’s maken op een prachtige industriële locatie aan het water, door het bruidspaar zelf uitgekozen, hoe gaaf was dat!

Tijdens de ceremonie las het bruidspaar elkaar zelfgeschreven geloftes voor, zo mooi en bijzonder! Ik kreeg op dat moment echt kippenvel! (denk aan ceremonie midden in de zon en 32 graden…)

Het was een hele bijzondere dag met veel leuke mensen, mooie speeches en hier en daar een traan! Ik zou zeggen geniet nog even na deze bruiloft!

Ben jij ook op zoek naar een bruidsfotograaf in de regio van Doetinchem? Neem dan vrijblijvend contact met mij op via het contactformulier!

Liefs Lotte